Exclusieve stijl met high end details

Zo kies je het mooiste deurbeslag

Wil je mooi deurbeslag van een exclusieve stijl met high end details kopen? Denk dan eens aan het deurbeslag van decodeurbeslag. Ga je deurbeslag kopen, dan is het erg belangrijk om te bedenken welk type deurbeslag je precies nodig hebt. Zo is het van belang om na te denken over de ruimte waar je het deurbeslag gaat plaatsen, de vormen en de stijl ervan uit te kiezen en de juiste kleur uit te kiezen. Wij vertellen je in dit artikel hoe je eenvoudig het juiste deurbeslag kunt uitkiezen.

Voor welke ruimte wens je deurbeslag?

Bedenk eerst voor welke ruimte je deurbeslag wenst. De keuze voor deurbeslag is allereerst afhankelijk van de ruimte in huis waar je de set wilt gaan plaatsen. Je kunt namelijk voor combinaties met een sluiting kiezen of gaan voor combinaties zonder sluiting. Zo is het bijvoorbeeld voor het toilet aan te raden om voor deurbeslag met een toiletsluiting te kiezen. Voor de woonkamer voldoet deurbeslag zonder slot en in de slaapkamer is wellicht deurbeslag met een sleutelgat gewenst. Ga bij iedere ruimte na wat jouw wensen hiervoor zijn, zodat je weet welke types deurbeslag je dient aan te schaffen.

Welke vormen en stijl wens je?

Heb je eenmaal het juiste type deurbeslag gekozen, dan is het tijd om na te denken over de vormen en stijl van het deurbeslag. Zo zijn er zowel rechte als gebogen modellen. Wil je jouw ruimtes een klassieke uitstraling geven, dan zijn gebogen, sierlijke modellen meer geschikt. Het is zeer aan te raden om voor een specifiek type deurbeslag te kiezen, zodat je dezelfde sfeer in je gehele interieur terug zal zien. Wil je bijvoorbeeld een exclusieve stijl met high end details, dan kun je dit deurbeslag het beste in je hele huis toepassen. 

Welke kleur deurbeslag?

Het is ook goed om na te denken over de kleur van het deurbeslag. Er zijn diverse kleuren om uit te kiezen, zoals wit, zwart, zilver, RVS en goud. Momenteel zijn zwarte deurklinken helemaal in en naar verwachting zal dit nog een tijd zo blijven. Maak de keuze voor een kleur die het beste bij jouw interieurstijl past, zodat je een harmonieuze uitstraling creëert. Zo staan zwarte deurklinken perfect bij een industrieel interieur, terwijl gouden deurklinken meer tot hun recht komen bij een klassieke woonstijl.

Ga op zoek naar passend deurbeslag voor jouw woning en bekijk eens wat websites van specialisten, zodat je snel vindt wat je zoekt.

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen