Waarom jij industriële meubels in huis nodig hebt

Een huis inrichten kan een hele leuke taak zijn. Je huis wordt daardoor jouw thuis. De eerste spullen die jij nodig hebt, zijn meubels. Daarna kun jij de decoraties toevoegen die jij graag wilt laten zien. In deze blog vertellen wij jou hoe je meubels van een industriële stijl toe kunt voegen aan jouw huis.

De industriële stijl is altijd een goede match

Laten we beginnen door te vertellen wat een industrieel interieur inhoudt. Deze stijl wordt gekenmerkt door natuurlijke materialen en een robuuste uitstraling. Hierbij kun je denken aan onbewerkt hout in combinatie met leer of zwart, gecoat metaal. De wanden zijn vaak bekleed met bakstenen of beton.

De meubels met een industriële uitstraling bevatten vaak suède, leer of velvet. De stoere, robuuste uitstraling zorgt voor veel warmte in een ruimte. Ondanks de gedachte van velen die denken dat dit een kille uitstraling heeft. Door de warme kleuren van het hout krijg je juist een sfeervolle kamer.

Een dressoir als eyecatcher in de ruimte

Een van de grootste meubels in een kamer in het dressoir. Deze neemt vaak veel ruimte in beslag en valt daardoor zeker op. Je wilt dan wel een mooi dressoir hebben, die als een eyecatcher in de ruimte kan staan. De industriële stijl zorgt er sowieso al voor dat het meubel opvalt. Door de ruwe uitstraling kun jij genieten van een prachtig dressoir.

Voor een mooi industrieel dressoir klik je hier. Er zijn namelijk veel varianten van dit type dressoir. Je kunt kiezen uit verschillende houttypes als mangohout of acaciahout. Daarnaast kun je voor een open variant, een deels gesloten of een gesloten variant gaan. De opties zijn eindeloos. Zo weet je zeker dat jij een dressoir vindt die bij jouw stijl past.

Een wijnkast als decoratie in huis

Ben jij een groot liefhebber van wijn? Dan is een wijnkast onmisbaar in jouw interieur. Ook wanneer je niet van wijn houdt, maar wel van andere dranken kun je kiezen voor deze kast. je kunt je mooiste flessen displayen en eventueel de wijnglazen erbij hangen. Op deze manier creëer je een gezellige sfeer in huis.

Deze kast kun je zien als een decoratie. Het is sfeervol in een ruimte en het vult de lege plekken in een ruimte op een creatieve manier op. De verschillende typen wijnkasten zorgen ervoor dat er altijd één geschikt is voor jou. De wijnkast met industrieel design is zeker een variant die wij aanraden! De houten details in combinatie met het ijzer én de wijnglazen geven een luxueuze uitstraling.

Een industrieel meubel voor de tv

Houd jij ook van een avond voor de tv hangen? Dan kijk je indirect altijd naar het tv meubel. Met een industrieel meubel heb je een prachtig design om naar te kijken. De variaties zijn eindeloos, waardoor jouw smaak er altijd tussen zit. Ga voor een open tv meubel met visgraat of voor een dichte variant van mangohout met kastjes.

Creëer een gezellige ruimte met een industrieel tv meubel. Door de warmte die het hout uitstraalt is tv kijken nog leuker. Zet wat mooie decoraties naast de tv en sfeervolle kaarsjes en je binge-watch avonden worden nog leuker. Zet een leuk tafeltje erbij en je kunt samen met vrienden, familie of lekker met een kleedje op de bank kijken naar een leuke film of serie met de mooie ruimte om de tv. 

Een woning kan niet zonder meubels met industrieel design

Hierboven hebben wij een aantal mooie meubels omschreven in de industriële stijl. De verschillende kasten kun jij combineren met iedere andere interieurstijl en producten. Een industriële lamp of bank kan een ruimte ook afmaken. Door de natuurlijke kleuren en materialen is de keuze voor industrieel altijd goed. Heb jij op dit moment een moderne, landelijke, minimalistische, bohemian of Scandinavische intieurstijl? Geen probleem!

Geniet van de warmte die robuust hout uit kan stralen. In combinatie met een stoere omlijning van gecoat metaal is dit de ideale toevoeging in je huis. Op het moment dat jij of iemand anders binnen komt lopen voel je dat het een warmte uitstraalt die ‘thuis’ roept. Wacht niet langer en laat je verrassen door de veelzijdigheid van industriële meubels.

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen