Welke raamdecoratie gebruik ik voor in de badkamer?

Een lastige vraag als het aankomt op het kiezen van je raamdecoratie. Welke is geschikt voor in de badkamer? Dat komt omdat deze ruimte natuurlijk vaak vochtig wordt. Daarom is het belangrijk om raambekleding te kiezen die daartegen bestand is. Maar naast dat je raamdecoratie praktisch moet zijn, wil je ook dat past bij jouw woonstijl en de sfeer van je badkamer. Lees hier de beste raamdecoratie voor jouw badkamer. 

Duettes

Duettes zijn uitstekend voor gebruik in de badkamer. Het bevestigingssysteem is gemaakt van aluminium, dus verroest niet in vochtige ruimtes. Daarnaast kan je door het top down – bottom up systeem makkelijk je lichtinval regelen maar ook je privacy. Dat is perfect voor de badkamer, je wilt hier natuurlijk geen pottenkijkers. Daarnaast hebben duettes van bijvoorbeeld Luxaflex een vochtwerende coating. Helemaal badkamerproof dus! Duettes hebben een 

Welke raambekleding gebruik ik voor de badkamer #badkamer #raambekleding #rolgordijnen #duettes

Horizontale jaloezieën

Horizontale jaloezieën van aluminium zijn perfect voor je badkamer. Je bepaalt zelf de lichtinval en de dus ook de hoeveelheid inkijk. Horizontale aluminium jaloezieën geven een gezellige sfeer mee en verkleuren en verroesten niet. Je kan natuurlijk ook kiezen voor verticale jaloezieën, mocht je lange ramen hebben benadrukken deze de hoogte, waardoor je optisch een grotere ruimte krijgt. Ideaal voor kleine badkamers dus!  

Rolgordijnen 

Rolgordijnen kan je prima in de badkamer hangen. Het ophangsysteem verroest niet en ook rolgordijnen hebben een speciale coating die de stof vochtwerend maken. Kies voor semi transparante of verduisterende rolgordijnen voor privacy. Het voordeel van rolgordijnen is dat deze makkelijk op maat te maken zijn. Zo heb je altijd nauwsluitende raamdecoratie voor jouw badkamerraam met rolgordijnen op maat.  

Shutters

Wil je net wat meer luxe? Ga dan voor houten shutters. Deze zijn vochtbestendig en geven een prachtige uitstraling aan je badkamer. Ook shutters bieden de mogelijkheid om je lichtinval en privacy zelf te bepalen, door het kantelen van de lamellen. Ze zijn er in verschillende soorten en maten. 

Heb je een keuze gemaakt? Denk dan eens welke past bij jouw woonstijl. Ben je van stoer en industrieel? Dan zijn horizontale jaloezieën een goede eerste keuze. Ben je meer van naturel en basic? Ga dan voor shutters, deze zijn ook prachtig voor een romantische sfeer. Duettes en rolgordijnen passen bij elke woonstijl vanwege de keuze in vele kleuren, dessins en verschillende stoffen. 

Hopelijk hebben wij je geholpen met het kiezen van jouw favoriete raamdecoratie voor in de badkamer. Zo kan jij straks genieten van een welverdiend en relaxed bad, zonder je druk te maken over pottenkijkers!

Deel dit artikel:

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen