Natural Living Line badkamer | Baderie

Bij Baderie zijn we altijd op de hoogte van de laatste trends, zoals de Solid Earth trend (zie moodboard) – een ode aan de natuur! In deze badkamer voel je je direct thuis en laat je je omarmen door aardse kleuren, warme materialen en optimale elegantie. Natuurlijke texturen en materialen zoals hout, betonlook, marmer en travertin zijn essentieel in deze stijl.

Waar ontspan je fijner dan buiten in de natuur? In de badkamer! Daarom hebben we besloten om beide samen te voegen tot een luxe badkamer vol met natuurlijke elementen. In de woonkamer heb je misschien wel een natuurlijke boomstamtafel en die stijl kun je ook in de badkamer doortrekken. Kies voor producten met een unieke natuurlijke look, zoals een badmeubel in houtlook met een zichtbare en voelbare houtstructuur. Of maak van een wand een echte blikvanger met afwijkende tegels.

Ontdek de Natural Living Line badkamer, een stijlvolle en trendy badkamer met een natuurlijke sfeer. Deze ruimte is ingericht met de modernste producten en technieken, waardoor je een perfecte balans tussen luxe en natuur kunt ervaren. Bij Baderie brengen we de natuur naar binnen, zodat jij optimaal kunt ontspannen in je eigen huis. Vraag het Baderie inspiratiemagazine aan voor meer informatie of bezoek baderie.nl

Baderie

Badkamer design tot in de kleinste details

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen