Anti-vingerafdruk plaatmateriaal | DecoLegno

Het plaatmateriaal uit de AFX collectie van DecoLegno combineert anti-vingerafdruk eigenschappen met een super glad en ultramat oppervlak. Het is een veelzijdig materiaal om toe te passen in maatwerk keukens en interieurs en het geeft de vrijheid om te experimenteren. Of je het nu horizontaal of verticaal toepast, dit HPL is snel en gemakkelijk schoon te maken. Zijn waterafstotende eigenschap maakt het geschikt voor natte ruimtes zoals keukens en badkamers, maar ook in ruimtes die intensief gebruikt worden.

 

De collectie AFX is ook antibacterieel, antivirus, vocht-, schimmel- en krasbestendig en makkelijk in onderhoud. De technologie achter dit super gladde, ultramatte zorgt ervoor dat het oppervlak niet poreus is. Het speciaal behandelde decoratieve oppervlak wordt onder hoge druk en temperatuur gecomprimeerd met kraftpapier om AFX te creëren. Een belangrijk voordeel van dit plaatmateriaal is dat lichte beschadigingen door de vakman thermisch te repareren zijn.

 

Meer weten over de mogelijkheden van de verschillende collecties plaatmateriaal voor jouw droomkeuken? Vraag hier informatie aan

 

DecoLegno

Passende materialen voor maatwerk interieurs

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen