Gyrofocus bio-ethanol

EEN NIEUWE REVOLUTIE VOOR FOCUS EN DE HAARDENWERELD

Gyrofocus, hangend en roterend icoon, is nu verkrijgbaar op bio-ethanol!

Een nieuwe revolutie en innovatie in de wereld van haarden. Gyrofocus is er nu ook op bio-ethanol. Deze innovatie, ontwikkeld in samenwerking met Ignisial Parijs, dé Franse specialist op het gebied van hoogwaardige bio-ethanolbranders, is ontworpen om autonoom te functioneren met behulp van een elektrische batterij. Dit model is dan ook de enige in de markt die op bio-ethanol werkt, hangend, draaiend en autonoom is. De veilige, volledig elektronische brander wordt met een afstandsbediening bediend. Dankzij de verbranding zonder rook is er geen extern rookkanaal nodig (behalve in openbare ruimtes). Gyrofocus kan voortaan geplaatst worden in vertrekken die normaliter niet aan alle voorwaarden voldoen voor het installeren van een traditionele hout- of gashaard. 

Veiligheid
Aangezien de haard gevuld moet worden met een anti-overlooppomp, het na gebruik niet kan worden bijgevuld of aangestoken zolang de haard nog warm is en dankzij de geïntegreerde CO2 sensor, is de haard absoluut veilig. Dit uiterst belangrijke punt deed Focus besluiten de samenwerking met Ignisial Parijs aan te gaan bij de ontwikkeling van een speciaal voor de Gyrofocus ontworpen brander. Het vlammenspel is zo bemeten dat de binnenruimte van de Gyrofocus optimaal benut wordt en overeenkomt met de opening van de vuurhaard. De fraaie vlammen, de keramieken houtblokken en de nagenoeg levensechte verkoolde blokjes vertonen een verbluffende gelijkenis met echt houtvuur. Gyrofocus op bio-ethanol biedt een goed vermogen, krachtig en weelderig vuur, zoals we dat gewend zijn. 

Retrofit
Een andere belangrijke innovatie is dat de brander zo is ontworpen dat het kan worden gebruikt in de eerdere generatie Gyrofocus houthaarden zonder glasvenster: na het wegnemen van het rooster voor de houtblokken en het vegen van het rookkanaal, kan de houthaard door een erkende dealer worden veranderd in een bio-ethanol haard. Dit vernieuwde retrofit systeem is een milieuvriendelijke oplossing op locaties waar de veranderende wetgeving houtverbranding aan banden legt.

Made in France
Het betreft een 100% Franse innovatie, zowel design als fabricage. De door Focus geadviseerde bio-ethanol van Aluflam by Ignisial Parijs bevat daarbij geen kleur-, geur- en smaakstoffen en wordt gefabriceerd uit suikerbieten die eveneens worden verbouwd en gedistilleerd in Frankrijk, in de regio Champagne.

Veiligheid

-       Vullen met behulp van een elektronische anti-overlooppomp

-       Vullen en aansteken onmogelijk zolang de haard na gebruik nog warm is

-       Geïntegreerde CO2 sensor (uitstootdetectie)

-       Product bestemd voor de Europese Unie

 

Bediening

-       Afstandsbediening aan/uit (vermogen is niet regelbaar)

-       Elektronische ontsteking

-       Batterij autonomie 5 ontstekingen / 2 navullingen bio-ethanol

-       Elektrische kabel 3 meter voor opladen van de bijgeleverde batterij

-       Bedrijfstijd 6u30 

 

Vermogen

-       Vermogen 9.5 kW/u


Garantie

-       Brander en haard 2 jaar

Type haard of kachel Hanghaarden

INFORMATIE AANVRAGEN

Focus Creation -
Focus Creation
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen