Houtfornuis | Esse Cookers

De houtfornuizen van Esse Cookers bieden een perfecte combinatie van koken en verwarmen voor jouw huis. Deze fornuizen kunnen zowel vrijstaand als ingebouwd worden geplaatst in je keuken of woonkamer.

Het hart van het fornuis is de efficiƫnte stookruimte, geschikt voor houtblokken van 40 centimeter. Deze stookruimte is ontworpen voor continu gebruik, waardoor je het fornuis langdurig kunt aanhouden zonder problemen. Dankzij de optimale verbranding blijft er nauwelijks as over.

De temperatuur in de ovens is eenvoudig te regelen door de luchtstroom langs de ovens of direct naar het afvoerkanaal te sturen. De hete luchtstroom die volledig rondom de oven circuleert, zorgt voor optimale stralingswarmte, wat resulteert in een zeer gelijkmatig en rustig bakproces.

De houtfornuizen van Esse Cookers zijn ook beschikbaar in een thermo variant, wat de functionaliteit nog verder vergroot. Vind je het model van 90 centimeter te klein of te groot? Geen probleem, want de houtfornuizen zijn in verschillende maten leverbaar.

Download de brochure voor meer informatie.

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen