Tongkonan wandtegels | Nature at home

Natuurlijke wanddecoratie wint steeds meer aan populariteit in hedendaagse interieurs, waarbij de nadruk ligt op duurzaamheid en esthetiek. Een opvallende innovatie in deze trend zijn de Tongkonan wandtegels van Nature @ Home, die een nieuwe dimensie toevoegen aan wandbekleding.

Deze milieuvriendelijke wandtegels zijn gemaakt van kokosnootschillen, een natuurproduct dat niet alleen duurzaam is, maar ook een uniek karakter aan de ruimte geeft.Elke tegel, met een afmeting van 30 mm bij 30 mm, is zorgvuldig vervaardigd uit kokosnoot, waarbij de natuurlijke kleur en structuur van de kokosnoot behouden blijven.

Dit resulteert in een mozaïek van rijke texturen en subtiele kleurvariaties, die samen een oogstrelend patroon vormen. De zachte grijze tint van de tegels, verkregen door een speciale stonewash behandeling, draagt bij aan een rustige en natuurlijke uitstraling.

Deze matte afwerking benadrukt de organische patronen en zachte rondingen die kenmerkend zijn voor natuurlijke materialen. De Tongkonan tegels zijn eenvoudig te installeren en kunnen zelfs in vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens gebruikt worden, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit of uitstraling.

Dit maakt ze een ideale keuze voor wie zijn interieur wil verrijken met een stukje natuur.

Kijk voor meer informatie op de website van Nature @ home, of download hier de brochure.

INFORMATIE AANVRAGEN

Nature at Home | Exclusieve collectie -
Nature at Home | Exclusieve collectie
Nature at home | Plus Collectie -
Nature at home | Plus Collectie
Nature at home | Premium collectie -
Nature at home | Premium collectie

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen