NORCOOL LADEKOELKAST

Ontdek de veelzijdigheid van een Norcool ladekoelkast! In deze video zie je hoe deze stijlvolle en praktische koeloplossing perfect past in een moderne keuken.

Lade koelkast onderbouw | Norcool

Op zoek naar een onderbouw ladekoelkast die perfect aansluit bij het design van je keuken? Dat is mogelijk met de lade koelkast module van Norcool! Geen storende elementen, alleen een stijlvol en naadloos ontwerp. Een Norcool ladekoelkast kan middels een deur-op-deur installatie perfect in deze stijl worden geïntegreerd, waardoor het design van je keuken intact blijft.

De onderbouw koelkast met lades van het Noorse merk Norcool tilt de keuken naar een hoger niveau. Van het bewaren van verse groenten tot het koelen van je favoriete drankjes, onderbouw koellades zijn populair in de moderne keuken. De hoogwaardige en luxe Norcool ladenkoelkasten zijn uit te rusten met rvsmat zwarte of eigen frontpanelen en zijn voorzien van twee grote laden en één kleine binnenlade.

Meer weten over de innovatieve koellades van dit A-merk? Download de Norcool brochure via deze link en bezoek de Xaro.nl website

 

 

 

Breedte 80 cm
Diepte 56,5 cm
Hoogte 82,5 cm

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen