Pellet-ABC (katalysator) voor pelletkachels

Nooit meer overlast van hout stoken en overlast door houtrook. De Pellet-ABC (katalysator) voor pelletkachels pakt koolwaterstoffen aan en heft geurhinder op. De buren ruiken niks meer, een zegen voor iedereen. 

Wat kun je doen tegen rooklucht van de buren?
Wist je dat dit een vraag is waar mensen vaak naar zoeken? Als eigenaar van een houtkachel heb je het misschien niet eens door. Maar je buren merken het wel: jouw houtrook en jouw houtlucht drijft ze tot waanzin. Ze ergeren zich daardoor aan jouw kachel.

•    Als eigenaar van een houtkachel kun je overstappen op een schonere pelletkachel met het uiterlijk van een houtkachel (NextWoody). Vervolgens kun je de katalysator tegen overlast door houtrook aanschaffen.
•    Als eigenaar van een schonere pelletkachel kun je direct al de katalysator tegen overlast door houtrook aanschaffen.

Mogelijk ben je zelf iemand die zich ergert aan rooklucht van de buren. Dan kun je die buren wijzen op deze katalysator tegen rooklucht. Hebben ze een houtkachel? Wijs ze dan op de NextWoody, een pelletkachel met de uitstraling van een houtkachel. In heel Nederland worden houtkachels vervangen door de NexyWoody, met WoodFriend en Pellet-ABC.

Filter pelletkachel
Pellet-ABC staat voor een speciale After Burning Catalysator voor pelletkachels. Het werkt iets anders dan een filter, maar in de volksmond wordt het wel een filter genoemd. Een ‘filter’ in de vorm Pellet-ABC maak je eenvoudig schoon onder de kraan.

Nooit meer overlast door houtrook
Houtrook stinkt in de straat, in de wijk, in de buurt. Mensen klagen daarover en dat valt soms best te begrijpen. Deze katalysator laat de stank verdwijnen. Bovendien pak je koolwaterstoffen aan. De lucht in Nederland wordt een stuk aangenamer wanneer iedereen voor deze optie kiest. Een Pellet-ABC bevrijdt de buurt.

Opgelet: dit ‘filter’, deze katalysator, past in de volgende pelletkachels: NextGen, NextWoody en NextElite

Type haard of kachel Pelletkachels

INFORMATIE AANVRAGEN

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen