Regn badkamerkranen | Regn

Een wastafelkraan is misschien wel de meest gebruikte kraan van je badkamer. Daarom is het extra belangrijk dat die kraan helemaal aan je wensen voldoet. Ga je voor inbouw of opbouw, voor eigentijds of klassiek, voor subtiel of juist voor een echte eye catcher? Belangrijk bij het kiezen van de juiste fonteinkraan is de hoogte, de diepte van de wateruitloop en of je inbouw of opbouw wil. In het assortiment van Regn vind je het allemaal en ook nog eens in zes bijzonder fraaie kleuren.

Regn staat voor prachtige kranen, vormgegeven volgens de Scandinavische designprincipes: strak, eenvoudig en van hoge kwaliteit. Wil je je badkamer een extra bijzondere touch geven, dan kun je gaan voor een van de zogeheten gekleurde kranen. De luxe design kranen zijn er in zes trendy kleuren. Een van die zes kleuren is het bekende chroom, een blijvende klassieker die het nog altijd zeer goed doet. Zo is matzwart heel fijn om een pittig accent te geven aan welke badkamerstijl dan ook. Geborsteld nikkel is ook heel mooi: het heeft een subtiele uitstraling en is nét even anders dan anders.

Download de catalogus voor meer informatie of bezoek een verkooppunt in de buurt. Kijk voor meer informatie en de meest trendy kleuren op www.regn.nl

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen