Rika Lavita houtkachel 150 kilo speksteenmassa

Een krachtige houtkachel uit de Oostenrijkse bergen.

Dat is eigenlijk de beste omschrijving van deze Rika Lavita houtkachel. Compact en toch grote eigenschappen, zeker met de 150 kilo speksteen die in de fabriek wordt gemonteerd. Deze kachel blijft zijn warmte nog lang afgeven, nadat hij gedoofd is. De grote brandkamer zorgt ervoor dat ook grotere houtblokken (max. 40 cm) plaats hebben in de kachel.

Het vlammenspel is vol en mooi, dit kun je goed bekijken door de ruit die nauwelijks schoongemaakt hoeft te worden. De Lavita heeft een vermogen van 10 kW, dit wil zeggen dat er enorme ruimtes van 260m3 of 104m2 mee verwarmd kunnen worden.

Via de heel eenvoudige luchtbediening RLS kun je zonder moeite zorgen dat deze kachel optimaal werkt. Het is bovendien een kachel met A+ label.

Rika is een Oostenrijks familiebedrijf dat al 70 jaar bestaat. Iedere kachel wordt met de hand en met precisie geproduceerd. Binnen ons netwerk van dealers verdelen wij onze hout- pellet- en combikachels binnen Nederland. Hier kun je de dealers vinden. Let op, niet iedere dealer biedt ook houtkachels aan. Informeren op voorhand kan teleurstelling voorkomen. 

 

Breedte 57,8
Diepte 47,1
Hoogte 115,6
Type haard of kachel Houtkachels

INFORMATIE AANVRAGEN

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen