RIKA PRIMO

Stille pelletkachel PRIMO 30 kg pelletvoorraad

Primo, een prima benaming voor een pelletkachel van uitzonderlijke kwaliteit. Dit ziet u direct en merkt u tijdens het opstarten, het branden en tijdens zijn lange levensduur. Deze echte Oostenrijkse kachel komt van Rika. Een merk wat al vele jaren kachels bouwt van de hoogste kwaliteit.

Door het gebruik van veel gietijzer hoeft deze kachel niet gekoeld te worden met een ventilator. De warmte verlaat de kachel op natuurlijke wijze via de voorkant en bovenkant van de kachel. Zie het als een radiator, volledig stil! Het vlammenspel is rustig en vol, en blijft te allen tijde te aanschouwen via de ruit die schoon blijft.

Het intuïtieve bedieningsscherm is zonder uitleg te bedienen en in te stellen zoals een moderne kamerthermostaat. De enorme pelletvoorraad zorgt dat deze kachel geschikt is als hoofdverwarming. Deze pelletkachel zet een vinkje voor al uw wensen.

Verkrijgbaar in 6 of 8 kW en leverbaar met multi-air, het verwarmen van meerdere ruimte met 1 kachel. Vind hier uw Rika verkooppunt www.uw-haard.nl/merk-rika-pelletkachels-houtkachels/dealers en lees meer op de Rika website

 

Type haard of kachel Pelletkachels

INFORMATIE AANVRAGEN

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen