SPAWER - THE ENERGY-SAVING SPA HEAT PUMP

Spawer O'spa warmtepomp voor hottub, zwembad of spa | Hottub Select

Sawer O'spa: de duurzame warmtepomp voor een hottub of spa

Waarom een warmtepomp? Bespaar tot wel 70% energie met een warmtepomp t.o.v. een elektrische verwarming. Geniet het hele jaar door van jouw hottub. Verwarm in een buitentemperatuur tot -7 graden het bad tot 40 graden. Met de dual-functie kan de warmtepomp ook koelen. Een heerlijk warm bad in de winter en een koel bad in de zomer. Beschikbaar in 3kW en 5kW. 

Eenvoudig aan te sluiten en te bedienen 

Sluit de O'spa warmtepomp gemakkelijk aan op je hottub of spa. Dit kan eenvoudig tussen een zandfilter of een cartride filterpomp. Er kan ook een bypass worden gemaakt, waardoor de warmtepomp ook de warmte kan leveren in plaats van de elektrishe heater. 

Het bedienen van de warmtepomp gaat eenvoudig met de app (via Wifi) of het display op de pompunit. 

Een COP-waarde tot 5.2 

Wat is de COP-waarde? COP staat voor: Coefficient Of Performance. Deze waarde geeft de verhouding aan tussen de hoeveelheid geleverde warmte (of koeling) en de hoeveelheid verbruikte energie. Voor iedere elektrische energie die verbruikt wordt, wordt 5x zoveel warmte terug gegeven. Een hoge COP, betekent een duurzame warmtepomp die weinig energie kost. 

Warmtepomp geschikt voor een hottub, zwembad of spa

Wij verkopen de warmtepomp los. Heb je al een hottub of spa met een elektrische of houtgestookte verwarming? Maak je hottub of spa dan hybride. Door de warmtepomp te gebruiken naast je elektrische verwarming bespaar je enorm veel energiekosten. Door hem te gebruiken naast je houtgestookte kachel, houd je de hottub goed en lang op dezelfde temperatuur. 

Kom langs in onze showroom

Wil je extra uitleg over onze warmtepomp in combinatie met een hottub of spa? Kom langs in onze showroom in Mill. Wij laten je graag onze showroom modellen zien en vertellen alles over de mogelijkheden met de duurzame waterpomp O'spa. 

 

Breedte 380 mm
Diepte 423 mm
Hoogte 440 mm

INFORMATIE AANVRAGEN

HottubSelect -
HottubSelect

Hottub Select

Ervaar de rust van een hottub

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen