Stoere keuken met hout | RestyleXL

In een prachtige villa op landgoed Sancta Maria in Noordwijkerhout vind je deze bijzondere keuken van RestyleXL. De keuken straalt luxe uit dankzij de combinatie van hardhouten wagondelen, blauwstaal en betonstuc. Het kookeiland heeft een robuust blad met een gekapte rand, wat een stoer accent toevoegt. Zowel het eiland als de twee bladen in de wandunit zijn uitgevoerd in betonstuc, wat zorgt voor een naadloos en stijlvol geheel.

De keuken is voorzien van strakke greeplijsten en maatwerk blauwstalen handgrepen op de koelkast en vrieskast, wat een unieke en eigentijdse look geeft. Aan de bar staan meerdere comfortabele krukken van het model “High Jack”, perfect voor een informele maaltijd of een gezellige borrel.

Alle inbouwapparatuur in de wandunit is van Miele, en de kookplaat op het eiland heeft handige front side bediening, wat koken extra gemakkelijk maakt. Bovendien is de keuken uitgerust met een zwarte Quooker flex en een bijpassende zwarte zeeppomp, die de strakke, moderne uitstraling compleet maken.

Vraag hier je gratis woon brochures aan!

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen