Balance collectie | TFD Floortiles

De Balance collectie van TFD Floortiles biedt een prachtige houtstructuur, compleet met V-groeven aan alle vier de zijden. Deze veelzijdige collectie is beschikbaar in zeven verschillende kleurtinten, variƫrend van neutrale en natuurlijke lichte tinten tot diepere, gedurfde kleuren die een statement maken in elk interieur. De vloer is ook geschikt voor openbare gebouwen zoals scholen en ziekenhuizen. Met de Balance collectie haal je de schoonheid van de natuur naar binnen, zonder PVC.

In een tijd waarin duurzaamheid en ecologische verantwoordelijkheid steeds belangrijker worden, is het niet meer dan logisch dat TFD Floortiles een duurzame en ecologische collectie biedt.

De Balance vloeren zijn vervaardigd met een unieke samenstelling en productiemethode, waardoor de kwaliteit vergelijkbaar is met die van een traditionele PVC-vloer. De belangrijkste bestanddelen van de Balance zijn TPU (Thermoplastisch Polyurethaan) en PET (Polyethyleentereftalaat), materialen die worden gebruikt in drinkflessen, verpakkingen, speelgoed en speeltoestellen. Met de Balance collectie kies je niet alleen voor stijlvolle vloeren, maar ook voor een milieuvriendelijke optie die de wereld een beetje groener maakt.

Vraag hier je gratis woon brochures aan!

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen