Naadloze troffelvloeren | Unica vloeren

Als je op zoek bent naar een vloer die zowel sterk als stijlvol is, dan is de Unica Troffelvloer de perfecte keuze voor jou. Deze vloer is speciaal ontworpen voor intensief gebruik en ambachtelijk aangelegd met een vloerspaan, waardoor hij perfect de ondergrond volgt.

Met een compacte dikte van slechts 6 mm is deze troffelvloer niet alleen sterk, maar ook uiterst duurzaam. De Unica Troffelvloer is uniek samengesteld uit een mix van kunsthars en vier zorgvuldig gekozen gradaties van ingekleurde kwartskorrels.

Deze combinatie zorgt voor een zeer dichte structuur, waardoor de vloer niet alleen sterk is, maar ook makkelijk in onderhoud. Afgewerkt met een transparante toplaag, is deze vloer niet alleen slijtvast, maar ook volledig gesloten.

Deze vloer is geschikt voor verschillende toepassingen en biedt een stoere, industriële look die tegen een stootje kan. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Met de naadloze Unica troffelvloeren haal je een ijzersterke vloer in huis, gemaakt door exclusief ambachtelijk handwerk. De vloer is in unikleur of gemêleerd verkrijgbaar.

Op de foto met optionele plint, die naadloos doorloopt in het leemstuc.

Wil je meer informatie? Vraag hier de brochure aan.

INFORMATIE AANVRAGEN

Unica Vloeren

Vloeren voor wonen en werken

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen