Grindvloer Ultimo | Unica vloeren

Unica Vloeren heeft verschillende productlijnen. Eén daarvan is de Unica Grindvloer Ultimo met een extra slijtvaste toplaag. De speciaal geselecteerde kwartskorrels komen rechtstreeks uit de natuur en worden zorgvuldig gefilterd. Na bewerking ontstaat een vloer met een opvallende structuur.

Ervaar de unieke combinatie van duurzaamheid en natuurlijke schoonheid met Unica Grindvloeren. Deze vloeren brengen de stevigheid van parket en natuursteen samen met de gezellige uitstraling van tapijt.

Met een breed scala aan kleuren, tinten en nuances kun je jouw persoonlijke smaak benadrukken, ongeacht of je voorkeur uitgaat naar een moderne, klassieke, mediterraanse, landelijk speelse of romantische stijl.

Unica Grindvloeren zijn vervaardigd uit met zorg geselecteerde kwartskorrels en een transparant, oplosmiddelvrij bindmiddel. Deze natuurlijke kwartskorrels, bekend om hun hoge hardheid en uitstekende kwaliteit, worden tot de ideale korrelgrootte gefilterd.

Dit resulteert in een vloer met een intrigerende structuur en een verfijnde glinstering, die een extra dimensie aan je interieur toevoegt.

Wil je meer informatie? Vraag hier de brochure aan.

INFORMATIE AANVRAGEN

Unica Vloeren

Vloeren voor wonen en werken

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen