VacuDrawer V6000 | V-ZUG

Terwijl de barbecue warm wordt en de gasten langzaamaan binnenkomen, worden de voorbereidingen in de keuken gedaan. Sous-vide koken begint met vacumeren. De vacuümlade van V-ZUG zorgt ervoor dat de zakjes helemaal luchtdicht worden door alle lucht en zuurstof eruit te halen. Het voordeel hiervan is dat de marinade tot diep in het eten doordringt, waardoor het extra veel smaak krijgt. Zo zijn je ingrediënten klaar om perfect sous-vide te garen.

Nadat je het eten hebt gemarineerd, kun je het verder bereiden in de CombiSteamer V6000-stoomoven. Deze oven zorgt ervoor dat je eten gelijkmatig en perfect gaar wordt. Zo hoef je het later alleen nog maar kort op de grill te leggen voor een mooi resultaat.

Vraag hier je gratis woon brochures aan!
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen