Compacte waterontharder | Van Meerendonk

Dit model - Hydrosoft 100BS - is een waterontharder van het merk Van Meerendonk en is speciaal ontwikkeld voor woningen die de watermeter in de meterkast hebben. Bij voorkeur wordt er gekozen voor een installatie meteen na de watermeter, dit heeft als grote voordeel dat dan de gehele woning voorzien wordt van zacht water. Zo haal je het meeste rendement uit de waterontharder.

Deze set bestaat uit 1 ontharder en 1 losse zoutbak die qua afmetingen afgestemd zijn op de meterkast. Het is het kleinste model in het assortiment van Van Meerendonk en geschikt tot ongeveer 4 personen per huishouding.

Alle modellen zijn stroomloos, dus duurzamer en worden samengesteld in BelgiĆ« door een werkvoorzieningsschap waar mensen werken met een verstandelijke beperking, op deze manier draagt het bij aan de maatschappij, dat vindt het team van Van Meerendonk erg belangrijk.Zou je ook graag willen weten welk model het beste past, en welke voordelen het heeft voor jouw woning?  Van Meerendonk komt gratis en vrijblijvend bij je langs. Omdat ze werkzaam zijn in heel Nederland kan iedereen hier gebruik van maken. 

Uiteraard kan je alle informatie vinden op hun website: www.waterkanbeter.nl.

INFORMATIE AANVRAGEN

Van Meerendonk waterontharders

Water kan beter

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen