HOUTBLOKKEN VOOR PELLETKACHELS: SFEERVOLLE SET, DEZELFDE SFEER ALS EEN HOUTKACHEL- BLUESOLID

WoodFriend (houtblokken) voor pelletkachels

WoodFriend (houtblokken) voor pelletkachels: met dit levensechte decoratiehoud krijgt je pelletkachel de sfeer van een houtkachel. Intussen heb je nog steeds hetzelfde gemak van de moderne pelletkachel. Zo gaan sfeer en automatisering hand in hand. 

Voormalig verschil pelletkachel en houtkachel: sfeerEen houtkachel brandt op houtblokken, een pelletkachel brandt op pellets (kleine houtkorrels). In beide kachels zie je het vuur branden, alleen bij een pelletkachel zag je dus geen blokken. Zag, want tegenwoordig lost WoodFriend dat op met prachtige houtblokken voor je pelletkachel. Dat levensechte decoratiehout bezorgt de pelletkachel hetzelfde sfeerbeeld.

•    Verander je pelletkachel qua sfeer in een houtkachel met WoodFriend houtblokken

•    De stevige blokken van keramiek ogen als echt hout en waarborgen een topsfeer

•    Liefhebbers van houtkachels stappen over op pelletkachels vanwege het gemak

Verschil pelletkachel en houtkachel: automatiseringWaarschijnlijk neem je sneller de auto, bus of trein dan de postkoets (paard en wagen). En de kans is groot dat je vaak een wasmachine of afwasmachine aanzet. Want waarom zou je dat met de hand doen? De pelletkachel is ook zo’n handige machine die het werk voor je doet.

Bij een houtkachel moet je zelf stoken. Je moet met houtblokken heen en weer. Tijdens het branden moet je erop letten dat het vuur niet uitgaat. Je moet dus eigenhandig doseren. Dankzij de ingebouwde computer regelt een pelletkachel zelf de dosering van de pellets.

Een groot voordeel is dat je constant zo goed en zo groen mogelijk stookt. Je kunt cursussen volgen om een ‘groene stoker’ te worden. Maar als mens versla je nooit een constante machine. Een pelletkachel geeft je veel gemak en vrijheid: lekker op de bank blijven liggen.

Houtblokken WoodFriend voor nieuwe generatie pelletkachelsSamengevat kies je met WoodFriend en een pelletkachel voor sfeer en automatisering in één product. Let op: de houtblokken zijn alleen voor nieuwe generatie pelletkachels. Het gaat hier om de ultramoderne, superschone en megastille pelletkachels NextGen, NextWoody en NextElite. 

Type haard of kachel Pelletkachels

INFORMATIE AANVRAGEN

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen