Decoratie ideeën voor jouw woning

Je bent sinds kort eigenaar van een nieuwe woning of je bent er gewoon aan toe om je huis een nieuwe look te geven. Maar naast het kiezen van een mooie kleur op de muur of een bijzonder behang, is het ook leuk om accessoires toe te voegen van bijvoorbeeld Riverdale. Zo kan je de stijl van het huis helemaal afmaken en krijgt het ook nog meer de feeling die jij graag wil toepassen. Om jou te voorzien van de nodige inspiratie hebben we een aantal leuke ideeën voor je op een rijtje gezet, dus lees snel verder! 

Maar eerst... 

Voordat je tot aankoop over gaat moet er nog het nodige voorwerk gedaan worden. Wellicht heb je dit al gedaan, maar we willen het toch graag nog even benoemen, zodat je dit zeker niet mist. Ten eerste is het goed om inspiratie op te doen. Ga naar woonwinkels, blader door magazines of zoek op Pinterest. Bewaar alles wat je leuk vind en creëer hiermee een moodboard. Hierin staan kleuren, stofjes, meubels of accessoires. Dit is een perfect instrument om een totaalbeeld te krijgen van de stijl die je wilt creëren. En nu door naar waar we hier voor zijn: decoratie! 

Posters 

Dit staat toch wel stipt op nummer één. Met posters kun je namelijk zo veel stijl toevoegen in huis. Van groot tot klein en in alle soorten en kleuren. Je kan ze aan de muur hangen, maar ook neerzetten. Posters zijn volgens ons geschikt voor elk interieur. Bovendien is er voor elke kamer ook een geschikte poster. Van quotes in de slaapkamer tot een poster met kook-thema in de keuken. We zijn er van overtuigd dat jij een poster kan vinden die geschikt is voor jouw interieurstijl. 

Bloemen en planten 

De trend van dit moment is toch nog steeds droogbloemen. Het voordeel daarvan is dat ze ontzettend lang blijven staan en ze hebben geen verzorging nodig. Maar er zijn ook veel leuke planten en bloemen die geschikt zijn als decoratie voor je woning. Van een kleine cactus in het raam tot een grote paradijsvogelplant in de hoek van de kamer. Met planten is er zoveel mogelijk! 

Klokken en spiegels 

Met deze items kan je gemakkelijk een muur een hele nieuwe look geven. Spiegels maken overigens de ruimte ook optisch groter. Er zijn spiegels met mooie omrandingen maar ook strakke spiegels. Net wat bij het interieur past uiteraard. En heb je al gedacht aan een klok? Er zijn ontzettend veel klokken en mooie ook! Zoals de klokken van Riverdale met een luxe uitstraling zijn een goede toevoeging aan het interieur. 

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen