Een babykamer inrichten met een klein budget

Verwachten jij en je partner een kindje? Dan is het tijd om je voor te bereiden op de komst van de kleine. Dit doe je niet alleen door doktersafspraken in te plannen, kinderkleding te kopen en een kinderwagen aan te schaffen, maar ook door een mooie kinderkamer in te richten. Heb je niet zo veel budget voor het inrichten van de kinderkamer? Dan kan je toch een prachtige babykamer maken. In dit artikel lees je hoe je dit doet.

Koop tweedehands meubels

Voor je kersverse zoon of dochter moet je bepaalde meubels kopen. Denk hierbij aan een bedje, maar ook aan een commode, een kledingkast en ga zo maar door. Koop je deze meubels gloednieuw, dan ben je al snel veel geld kwijt. Wil je geld besparen? Dan kan je er ook voor kiezen om tweedehands meubels voor de kinderkamer aan te schaffen.

De meeste kinderkamermeubels die tweedehands worden aangeboden, zien er hartstikke goed uit. Dit komt omdat de meubels slechts enkele jaren gebruikt zijn. De meeste tweedehands kinderkamermeubels zien er dan ook zo goed als nieuw uit, maar zijn wel veel goedkoper dan nieuwe meubels voor in de kinderkamer.

Bespaar op de accessoires

Je kan de slaapkamer van je zoon of dochter leuk inrichten met allerlei accessoires. Echter, deze decoratieve items kosten wel veel geld. Heb je een klein budget voor de kinderkamer? Dan kan je de accessoires beter achterwege laten. Bijkomend voordeel: een kinderkamer zonder nutteloze accessoires ziet er minder druk en chaotisch uit.

Vind je de kinderkamer zonder enige accessoires een beetje kaal? Dan kan je een paar noodzakelijke accessoires kopen, zoals knuffels, kussens en een mooi vloerkleed. De vele andere accessoires laat je achterwege bij het inrichten van de kinderkamer. Zo richt je de kinderkamer gezellig in, maar bespaar je wel geld.

Zorg voor sfeer met een muursticker

Tot slot kan je de kinderkamer gezelliger maken door een van de muren een make-over te geven. Doe je dit met verf of behang, dan ben je al snel veel geld kwijt. Met een klein budget kan je beter een muursticker voor kinderkamers kopen. Een muursticker is niet duur, maar geeft de ruimte wel direct een hele andere uitstraling. Bovendien zit die schattige muursticker in een mum van tijd op de muur.

Er zijn vele verschillende muurstickers voor kinderkamers. Wat voor muursticker je ook zoekt: de kans is groot dat je deze sticker kunt vinden en voor een lage prijs aan kunt schaffen.

 

 

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen