Een extreem matte muur in huis

Vind jij een zo mat mogelijke muur prachtig? Houd je absoluut niet van glans? Lees dan vooral even verder. In dit artikel vertellen wij je welke muurverf dan helemaal perfect is voor jou. Oh ja, mocht je het fijn vinden om de muur gemakkelijk schoon te maken, dat is ook geen probleem. Zelfs met een borstel over de muur schrobben is mogelijk!

De verf waar we helemaal fan van zijn en al deze eigenschappen bevat is natuurlijk de Sikkens Alphacryl Pure Mat. Deze verf is de meest matte muurverf die je kunt krijgen binnen het muurverf segment van Sikkens. Wist je trouwens dat deze verf ook in het Rijksmuseum wordt gebruikt? Als er één plek in Nederland is waar men voor echte kwaliteit kiest, dan is het wel in het Rijksmuseum. Jij kunt nu ook dezelfde verf in jouw woonkamer, slaapkamer, hal of welke kamer dan ook gebruiken!

Naast de genoemde eigenschappen heeft deze verf nog meer fantastische kenmerken. Zo glanst de verf niet op nadat je de muur hebt schoongemaakt. Je kunt dus gerust de muur reinigen met water en schrobben met een borstel, zonder dat dit verf aantast. Daarnaast is ook het aanbrengen van de verf heel gemakkelijk. Gebruik de juiste muurverfroller, zorg dat de muur goed is voorbereid en je bent verzekerd van een streeploos en glad eindresultaat.

Samenvattend: ‘Een extreem matte muurverf die gemakkelijk is schoon te maken zonder op te glanzen. De hoogst haalbare kwaliteit en toch goed verwerkbaar.

Wil je niet teveel betalen voor deze verf, of zoek je meer advies over deze verf? De specialisten van Onlineverf.nl helpen je graag met het maken van de beste keuze. Met meer dan 35 jaar ervaringen weten zij als geen ander hoe jij het beste schilderresultaat krijgt.

matte muurverf

 

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen