Als jouw tuin straalt, straal jij ook

Wanneer je beschikt over een tuin is er niks leuker dan optimaal gebruik te maken van deze buitenruimte. Nu de zomer er weer aankomt is er niks leuker dan lekker in je tuin zitten en om je heen kijken wat voor moois je er allemaal van hebt gemaakt. Ook hoef je je hierdoor niet te schamen voor je tuin en kan je je familie en vrienden met een gerust hart uitnodigen voor een gezellige bbq in je eigen tuin, maar voordat het zover is moeten er wel een aantal dingen zijn gebeurd en dat gaan we je uitleggen in deze blog. 

Tuintafel

Wat echt niet in een tuin kan ontbreken is natuurlijk een heerlijke tafel waaraan je kunt eten en goede gesprekken kunt voeren. Maar welke keuze heb je bij het plaatsen van een tafel in je tuin? Je kan ervoor kiezen om de tafel helemaal vrij te laten en door middel van een parasol schaduw creëren. Een andere opties is om een overkapping te plaatsen. Een voordeel van een overkapping is dat je het gehele jaar door kan genieten van je tuin en altijd droog zit. Ook heb je voor het plaatsen van een overkapping geen vergunning nodig.

Gras

Als je tuin zegt dan hoort daar natuurlijk gras bij. Tegenwoordig zijn er verschillende aanbieders van kunstgras en heb je er na het aanleggen geen omkijken meer na. Maar voor de echte groene vingers is er een mogelijkheid om gewoon echt gras aan te leggen en dit is tegenwoordig niet alleen maar in de tuin. Het is namelijk populair om groendaken aan te leggen. Dit zijn groene matten die je op je dak kunt aanleggen en zo kijk je niet meer naar een zwart gat, maar wordt je dak een vrolijke plek en krijg je er spontaan een lach op je gezicht van. 

Bloemen

Nadat alle hoofdelementen als een tuinset en een grasmat geplaatst zijn in je tuin, wordt je tuin afgemaakt door middel van een bloemen. Dit zorgt niet alleen voor een gezellige sfeer in je tuin, maar is het ook nog eens goed voor de insecten. Als je niet zulke groene vingers hebt, is het aan te raden om bloemen uit te kiezen die niet veel onderhoud nodig hebben. 

Om optimaal te genieten van je tuin is het handig om een goed tuinset met een overkapping te plaatsen. Ook een grasmat en bloemen kunnen niet ontbreken in je tuin. 

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen