Epoxy noviteit!

Je kent waarschijnlijk wel het materiaal epoxy. Er worden bladen van gemaakt waar rivieren van water of lava overheen lijken te stromen. Het is prachtig om te zien, maar we begrijpen dat sommige mensen denken: "Je moet er wel van houden, het is niet voor iedereen weggelegd." Nu zijn we een bedrijf tegengekomen dat dit ook dacht. Daarna vroegen ze zich af wat is de volgende stap zou moeten zijn. Die volgende stap is een prachtige meesterlijke stap! 

Inspired by Rijksmuseum

Het is zo mooi als het klinkt. Meesterwerken in welk blad je ook maar wilt, ingegoten in diepte gevende, kristalheldere epoxy. Welke vorm of formaat je ook maar wenst. Salontafels met stillevens zoals die van de Heem. Het vertederende meisje in het blauw in een subtiel eiken bijzettafeltje. Of een sidetable op je pas gerestylede slaapkamer met Adonis en Venus van Bol. Het Melkmeisje van Vermeer in jouw eetkamertafel? De Nachtwacht in jouw bureaublad. Dat we tegenwoordig met z’n allen meer thuiswerken maakt dat een bureau als meubelstuk niet alleen praktisch, maar vooral een prachtige aanvulling op het interieur is. Dus in je woonkamer, of kantoor. Of als vergadertafel. Het kan.

Hoe dan?

Het is eigenlijk heel gemakkelijk. Jij bepaalt. Als eerste willen de makers weten wat voor formaat en materiaal je wilt. Dan kan je kiezen uit (eiken)hout of speciale, massieve panelen die in de kleur(combinatie) van jouw wens wordt gemaakt. Als je ooit een keer een (eiken)houten blad met een transparante laag epoxy hebt gezien, dan weet je dat de enorme diepte die dit proces geeft uniek mooi is. Geen hout, maar een bepaalde (ral)kleur in je interieur toevoegen. Eentje die perfect matcht of aanvult. Ook kleureffecten; marmeringen, metallic of parelmoer behoren tot de mogelijkheden.

Vervolgens worden de vorm en afmetingen van jouw gedroomde afbeelding(en) bepaalt. Misschien wil je liever een andere afbeelding of uitgefreesd hexagoon-patroon voor jouw bijzettafel epoxy. Geen probleem, hun slogan is; wij maken tafels, jij maakt het je thuis.

Enthousiast?

Krijg je de positieve kriebels van al dat unieke moois? Zie je kansen voor jouw huis? Ook voor een riviertafel neem je vrijblijvend contact op met Cralini.nl. 

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen