Extra slaapkamer over? Dit kun je ermee doen!

Heb jij een extra slaapkamer over in huis en vind je het zonde om hier niets mee te doen? Logisch, want dit is echt een luxeprobleem. Misschien heb jij jouw huis al helemaal ingericht zoals je wilt, maar heb je toch nog wat ruimte over. Hier kun je een paar dingen mee doen, zoals een kledingkamer van maken of chillplek/speelkamer voor je kinderen van maken. Je kunt ook een hometrainer kopen en je privé sportschool creëren. Hoe je het ook doet, we geven je graag een paar tips om de inrichting zo mooi mogelijk te maken. Zo heb je eindelijk weer profijt van de extra ruimte. 

Een kledingkamer

Een kledingkamer is een enorm overbodige luxe, waarvan je niet wist dat je het wilde totdat je het eenmaal hebt. Als jij of je partner regelmatig op verschillende tijden uit bed gaan is het ontzettend fijn als de lichten uit kunnen blijven en de ander nog even door kan slapen. Kleding uitzoeken en omkleden doe je namelijk in de kleedkamer, zodat de ander hier geen last van heeft. Je houdt de slaapkamer echt puur bedoeld om tot rust te komen, waardoor je hier een zeer ontspannen plek van kunt maken. Ook blijft je kleding lekker georganiseerd en kun je alles wat ruimer opzetten.

Een speelkamer of hangplek voor je kinderen

Als jij een gezin hebt waarbij iedereen zijn eigen kamer heeft, dan heb je geluk. Het is helemaal uitzonderlijk als je dan nog een kamer over hebt. Wil je je kids een plek bieden waar zij samen kunnen komen en lekker kunnen spelen? Als je kinderen nog jong zijn kun je hier een ware speelkamer van maken. Met pubers heb je slechts een bank en televisie met spelcomputer nodig en wellicht een klein koelkastje voor wat fris. Een ander voordeel is dat al het speelgoed nu een plek krijgt waar het opgeruimd moet worden, zodat je al die zooi lekker uit de woonkamer kunt houden. Je pubers geef je wat extra ruimte om vrienden uit te nodigen, zodat ze niet op vrijdagavond in de woonkamer hangen.

Een fitnessruimte

Als jij graag in shape blijft, dan is een fitnessruimte misschien een goed idee. Scoor wat gewichten, een hometrainer en wellicht een roeimachine. Zo kun jij op elk gewenst moment een paar minuten sporten, waardoor het een stuk toegankelijker wordt. Je hoeft namelijk niet meer de reistijd naar de sportschool mee te rekenen en kunt gewoon lekker op je gemak je eigen oefeningen doen. Ideaal! 

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen