Multifunctionele opbergmanden voor jouw interieur

Zoals er in iedere woning behoefte is aan decoratieve woonaccessoires is er ook behoefte aan items die functionele toepassingen aanbrengen. Het perfecte voorbeeld hiervan is de opbergmand. Maar waarom combineren we functionaliteit niet vaker met decoratie? In deze blog geven we je een aantal voorbeelden van manieren waarop jij een opbergmand kan kiezen die er voor zorgt dat je meer opbergruimte beschikbaar krijgt en ook nog eens een leuke uitstraling behoudt!

Kies voor natuurlijke materialen

Een bekend voorbeeld van een opberger is de plastic box die veel gebruikt wordt om snel en gemakkelijk je spullen op te kunnen ruimen. Dit voegt echter natuurlijk niet veel toe aan de sfeer en uitstraling van je interieur, vandaar dat we liever voor een andere optie kiezen. Een goede keuze is een opbergmand van natuurlijk materiaal als riet en rotan. Deze zorgen er voor dat je, naast dat ze je een hoop opbergruimte opleveren, een item in huis haalt dat bijdraagt aan een leuke sfeer in je interieur.

Dankzij de warme uitstraling die riet en rotan van nature hebben is dit materiaal erg geschikt om je woning op te fleuren. Ook staat dit materiaal bekend als goed te combineren met diverse woonstijlen en andere materialen, een perfecte keuze dus!

Kies voor de juiste kleuren

Aangezien er tegenwoordig al veel meer verschillende kleuren worden gebruikt wanneer het gaat om opbergmanden, is het leuk om hier wat unieke exemplaren van in je interieur te brengen. Te denken valt bijvoorbeeld aan najaarskleuren als roestbruin en mosterdgeel, deze kleuren zijn erg goed te gebruiken om de sferen van het seizoen naar binnen te halen. Tevens zorgen deze opbergmanden er voor dat je een uniek item aan je collectie toevoegt, perfect dus om je woning persoonlijk te maken!

Opbergmanden voor het interieur

De juiste opbergmand voor iedere ruimte

Natuurlijk is er niet een enkele mand aan te wijzen die voor elke situatie geschikt is. Hoewel er wel allround manden verkrijgbaar zijn zullen ook deze niet altijd perfect geschikt zijn voor het doel dat jij voor ogen hebt. Ga daarom goed na waar je de mand voor wilt gebruikten, zo kan je een bepaald formaat kiezen dat hierbij past. Een speelgoedmand is over het algemeen bijvoorbeeld van een veel groter formaat dan een mand die je gebruikt om je lectuur in op te bergen!

Combineer de mand met woonaccessoires

Iets dat vaak vergeten wordt als het gaat om opbergmanden is de mogelijkheid om deze te combineren met verschillende soorten woonaccessoires. Afhankelijk van de grootte van de mand kan je deze namelijk ook inzetten als plek om je windlichten, fotolijsten of dergelijke accessoires op te plaatsen. Leg ook eens een plaid op de mand om te zorgen voor een gezellige uitstraling!

Opbergmanden voor het interieur

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen