Simpel en goedkoop een weekendje weg

Iedereen is wel eens toe aan een weekendje weg. Even weg van het drukke leven, je werk, al die verantwoordelijkheden. Even niks. Maar je hebt misschien niet altijd de tijd om iets uitgebreid te boeken of zin om veel geld uit te geven. Hoe kun je een weekendje weg zonder al dat gedoe? Lees hier hoe je ook gewoon lekker simpel en goedkoop een weekendje weg kunt.

Ga erop uit met de auto

Met de auto is het makkelijk om snel op een plek te komen die je helemaal niet kent, of gewoon iets wat verder weg is van waar je vandaan komt. Pak wat spullen bij elkaar en ga lekker ergens heen met de auto. Verken nieuwe steden, ontdek leuke plekjes, geniet van de natuur terwijl je met de auto onderweg bent. Heb je zelf geen auto? Je kunt ook een bestelauto huren en een nachtje in de auto slapen en daarna weer verder reizen. Daarnaast zou je altijd een hotelkamer kunnen boeken in de stad waar je eindigt. Het hoeft niet allemaal gepland te zijn - juist dat ongeplande maakt het leuk!

Op bezoek bij familie

Heb je familie of goede vrienden ergens wonen wat niet bij jou in de buurt is? Waarom blijf je niet een nachtje of twee daar logeren? Zo heb je gratis onderdak en kun je toch genieten van een omgeving die niet thuis is. Ook is het natuurlijk fijn om even bij die familie of vrienden te zijn en kostbare tijd door te brengen met hen. Wellicht kun je daar in de buurt iets leuks doen met ze, of kun je in je eentje genieten van de omgeving daar. Maak er wat leuks van.

Een hotelletje aan het strand

Even uitwaaien aan het strand is typisch iets wat wij in Nederland tijdens een weekendje weg graag doen. Ga dus met de auto of het OV naar het strand en boek hier een hotel, zodat je lekker twee dagen lang kunt uitwaaien en genieten aan het strand. Dan moet het natuurlijk wel mooi weer zijn, maar ontspannend en prettig is het zeker. Ook kun je, wanneer je geen auto hebt, een auto huren in rotterdam als het een eindje weg is. Dan kun je ook wat verder rijden, naar België of zelfs bijvoorbeeld naar Frankrijk. Dat maakt het ook nog weer net iets leuker allemaal, en de afstand naar deze landen is prima te doen in een weekend.

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen